Tjänster

Vad vi gör

Specialiserade IT-konsulter och utbildningar

Vi erbjuder en mix av traditionell konsultverksamhet och projektåtaganden där vi tar helhetsansvar. Inom våra lösningsområden hittar ni specialister inom data warehouse, beslutsstöd, systemutveckling, test- och projektledning och mycket mer. Dessutom erbjuder vi praktiska utbildningar för IT-specialister, projektledare och chefer.

Eftersom kompetensutveckling är en del av vår företagskultur säkerställer vi att våra konsulter alltid är uppdaterade och har tillräckligt med kunskaper inför varje uppdrag.

Våra lösningsområden:

Vi kan databaser och vet hur de används på bästa sätt. Med produkter från Oracle och Microsoft skapar och förvaltar vi effektiva och säkra Data Warehouselösningar.
Rätt information hos rätt person vid rätt tillfälle. Vi arbetar med Qlik – en av marknadens främsta analysplattformar som vårt huvudsakliga verktyg.
Vi förverkligar era idéer och utvecklar allt från system och appar till komplexa integrationer och tar helhetsansvar för våra systemleveranser.
Kvalitetssäkring av produktionen genom kompletta testkedjor, från kravanalys till acceptanstester. Vi erbjuder allt från test till testledning, teststrategier och testplanering.
Våra erfarna projektledare är snabba att sätta sig in i nya miljöer och bidra till leverans. Vi jobbar med kända metoder och är certifierade i agila metoder.
Allt från enstaka kurstillfällen till utbildningar som möter kraven på effektiv kompetensutveckling. Våra pedagogiska lärare arbetar alltid inom området de lär ut.

Applikationsområden - Datalager

I rollen som Data Engineer utvecklar vi och ger förslag på helhetslösningar av datalagerarkitektur med anpassningar till en befintlig arktitektur, integrationslösningar mot källsystem, dimensionsmodellering, ELT- och ETL-processer beroende på realtidskrav i analyserna.
Vi har erfarenhet av transaktionsintensiva system med stora datamängder och kan preparera data som underlättar införandet av ML och AI-algoritmer för Data Scientists samt bygga modeller för segmentering av kunder.

Teknisk kompetens

De tekniker vi använder är SQL, databasprogrammering i PL/SQL, .NET, C#, Low-Code programmering i Oracle, APEX, JSON, XML, HTML

Branscher

Spelbranschen

I rollen som Data Engineer har vi samarbetat med ATG i deras utveckling av företagets datalager som införande av designprinciper, stjärnmodeller och analyser anpassade utifrån kundens affärsprocesser med integration mot källsystem, externa och interna, via meddelandehanterare för realtidanalyser.

Ekonomi/Finans

Här arbetar vi med design och vidareutveckling av verksamhetssystem innehållande kund- och uppdragsadministration, kalkylering, tidrapportering och fakturering.
       Arbetet sker agilt enligt SAFE-metoden med Azure DevOps.